2016: Het Jaaroverzicht!

Written by Gamercc on . Posted in Specials

Het is een hachelijke taak om elk jaar te kiezen tussen al het lekkers dat het jaar voordien verscheen voor onze geliefde consoles en pc’s. Maar na uren te vergaderen, games te herspelen en liters gedronken te hebben kwamen we toch uit op een unanieme beslissing. We presenteren: het ultieme jaaroverzicht van 2016!

Top 5: Meest geanticipeerde games van 2017!

Written by Gamercc on . Posted in Specials

Met een zeer goed jaar achter de kiezen is het al tijd om ons op te maken voor het buffet van 2017. Zoals ieder jaar kijken we halsreikend uit naar vijf titels waarvan wij denken dat ze ons kunnen overtuigen met hun humor, gameplay, visuals of verhaallijn. We hopen dat releasedata geen roet in het eten gaan gooien, want dat bleek de voorbije jaren altijd een hekelpunt.

Waarom God of War op z'n bek gaat

Written by Gamercc on . Posted in Specials

We zetten ons meest pessimistische masker op, ontbinden onze duivels en zetten ons schrap voor de haatmail: elke maand zetten we een langverwachte titel in de spotlight, fileren hem deskundig en concluderen we waarom de hype sterk overdreven is. Deze keer: de nieuwe God of War!

Top 5: Meest typische Mario Maker Levels

Written by Gamercc on . Posted in Specials

Super Mario Maker is vooral weggelegd voor de grootste creatievelingen met een Nintendo-console, al blijkt die creativiteit vaak uit hetzelfde vaatje getapt. Door heel wat verschillende levels valt eenzelfde rode draad te trekken, wat niet wilt zeggen dat het naast de vele unieke levels echte eenheidsworst wordt. Wij selecteerden alvast de vijf meest typische levels die je sowieso op je Mario-pad zal kruisen.

Waarom FIFA 17 op z'n bek gaat

Written by Gamercc on . Posted in Specials

We zetten ons meest pessimistische masker op, ontbinden onze duivels en zetten ons schrap voor de haatmail: elke maand zetten we een langverwachte titel in de spotlight, fileren hem deskundig en concluderen we waarom de hype sterk overdreven is. Deze keer: FIFA 17!

Top 5: Beste killstreaks in Call of Duty

Written by Gamercc on . Posted in Specials

Over de Call of Duty-franchise is al veel geschreven geweest, dus wij doen er nog een schepje bovenop. De reeks gaat al meer dan 10 jaar mee en in die tien jaar hebben we toch al een mooie bodycount vergaard. Het merendeel van die kills kwamen voort uit pure skill, maar een niet-gering aantal hebben we bij elkaar gesprokkeld door heel wat coole score- en killstreaks. Zulk lekkers krijg je bij het neerschieten van een aantal vijanden na elkaar of verzamelen van genoeg punten in één leven. Wij zetten even op een rijtje welke we nu juist de coolste vonden!

Waarom Mirror's Edge: Catalyst op z'n bek gaat gaan

Written by Gamercc on . Posted in Specials

We zetten ons meest pessimistische masker op, ontbinden onze duivels en zetten ons schrap voor de haatmail: elke maand zetten we een langverwachte titel in de spotlight, fileren hem deskundig en concluderen we waarom de hype sterk overdreven is. Met Mirror’s Edge wist EA een paar jaar geleden een onverwachte hit te scoren. Onverwacht, want een game in een futuristische setting rond één enkel gameplay-element - parkour - te laten draaien was een sprong in het duister. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven, waardoor Mirror’s Edge: Catalyst binnenkort in de winkelrekken te vinden valt. Maar waarom zou je de game voor een keer daar moeten laten liggen?

2015: Het jaaroverzicht!

Written by Gamercc on . Posted in Specials

Met 2015 hebben we een van de beste gamejaren ooit achter de kiezen. Het is dan ook een hachelijke taak om te kiezen tussen al dat lekkers, maar na uren vergaderen, games herspelen en liters gedronken kwamen we toch uit op een unanieme beslissing. We presenteren: het ultieme jaaroverzicht van 2015!