Speedlink Twindock, Stack & Forax review

Written by Gamercc on . Posted in Hardware

Gadgets en gamen, het een kan tegenwoordig niet meer zonder het andere. Elke dag worden er wel nieuwigheden uitgevonden die het je makkelijker kunnen maken voor wanneer je met je controller, muis of gamepad aan de slag gaat. In deze review gaan we dieper in op drie randgadgets voor je PS4: de Twindock Charging System, de Stack vertical stand en de Forax 4 Port USB Hub. De ene is een handig oplaadstation voor tot twee Dualshock 4-controllers, de andere een verticale staander om je PS4 veilig op te zetten en de laatste een kleinood om het aantal USB-poorten van je PS4 te verdrievoudigen.

Twindock Charging System
Zoals we al in de inleiding omschreven is de Twindock Charging System een oplaadstation waar je tot twee Dualshock 4-controllers in kunt bewaren om op te laden. Deze is makkelijk in elkaar te zetten en steek je in een doodgewoon stopcontact waarna het een koud kunstje is om je controllers in de opladers te schuiven. Het strakke, maar vooral handige design is hier de oorzaak van, gezien een handig opzetstukje je controller als het ware over de oplader schuift. Wanneer deze worden opgeladen lichten deze laatste gelig op en doven ze wanneer ze volledig opgeladen zijn. Een handige manier om te weten wanneer ze dus volledig klaar zijn om mee aan de slag te gaan. Het enige nadeel is dat het nogal goedkoop aanvoelt en je het kleinood wel erg makkelijk kunt omstoten.

8.0

Stack Vertical Stand
De Stack is niet meer dan een verticale staander om je PS4 in onder te brengen. Het leukste hieraan is het fraaie design, gezien deze dezelfde stijl van de PS4 overneemt, een zwarte hoekige uitvoering dus. Binnenin zijn er een aantal zachte materialen aangebracht zodat er zeker geen krassen zouden ontstaan op je teerbeminde console. Qua werking doet hij z’n taak zeker goed, gezien je console erg stabiel staat, zelfs als je ‘m - voor de werking te testen althans - probeert om te duwen.

8.5

Forax 4-Port USB HUB
D De Forax 4-Port USB doet ook wat je van deze verwacht. De PS4 beschikt over maar twee USB-poorten, wat bij de aansluiting van enkele gadgets al snel veel te weinig is. Deze Forax-hub biedt dan gelukkig soelaas, waardoor je makkelijk extra’s kunt aansluiten op je PS4. Handig is de toevoeging van een drukknopje waarmee je de poorten kunt uitschakelen, wat dan weer goed is voor je energiegebruik. Qua design is het niet erg veel soeps, al kan je dat van de lage prijs ook niet echt verwachten.

7.5