HyperX Cloud Revolver headset review

Written by Gamercc on . Posted in Hardware

HyperX kennen we uiteraard van hun heerlijke arsenaal aan randapparatuur voor onze geliefde consoles en pc’s. Vooral hun reeks headsets zijn de kers op de taart, met de Cloud II die de absolute kroon spant. In een poging om nóg beter te doen komt het bedrijf met de Cloud Revolver op de proppen. Een naam die meteen z’n coole karakter onderstreept, want qua design ziet deze er alvast oogverblindend uit. Maar kan de headset dat fraaie element ook doortrekken in z’n audiobeleving?

MobileLite Wireless G2 review

Written by Gamercc on . Posted in Hardware

Smartphones en tablets, we zouden tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Deze zijn uiterst makkelijk in gebruik, maar dat er nog voldoende ruimte is voor verbetering moet niet meer gezegd worden. Snel iets overzetten van een USB of SD-kaartje? Dat gaat niet. Het opzetten van een mobiele hotspot? Verbruikt net wat te veel energie. Om dan nog niets te zeggen van de batterijduur… Heel wat gadgets bieden een oplossing voor die problemen, maar eentje daarvan combineert ze allemaal: de MobileLite Wireless G2 van Kingston. Het kleinood is zowel een card reader als mobiele hotspot en externe batterij. De natte droom van elke tech-aficionado? Of te mooi om waar te zijn?

De Slimste Mens Ter Wereld Bordspel review

Written by Gamercc on . Posted in Hardware

Met de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld in het vooruitzicht is het voor veel quiz-aficionados dagen tellen om terug te kijken én mee te doen met Vlaanderens meest geliefde tv-quiz. Toch hoef je je kalender niet meer in de gaten te houden tot het volgende weerzien met Erik Van Looy en kornuiten, gezien je je nu volledig kunt uitleven met het De Slimste Mens Ter Wereld bordspel! Het gezelschapspel steekt jou en je vrienden zelf in de huid van Stan Van Samang, Jan Paternoster en Tom Waes, gewapend met een eigen secondemeter en vijf rondes om uit te maken wie de slimste mens in je huishouden, dan wel de wereld is.

Cherry MX Board 6.0 review

Written by Gamercc on . Posted in Hardware

Toetsenborden zijn onlosmakelijk verbonden met ons dagdagelijks doen. In vrijwel iedere branche heb je zo'n ding nodig, pc-gamers zijn quasi hulpeloos zonder het kleinood. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een enorm assortiment aan toetsenborden te vinden is, al is het segment van mechanische toetsenborden nog wat aan de kleinere kant. Logisch ook, gezien deze duurder zijn dan een 'normaal' bord gezien de toetsen met een eigen schakelaar werken in plaats van goedkopere rubberen domes. Kwalitatief zijn deze echter heel wat beter, gezien ze langer meegaan en meer typecomfort bieden. Het MX Board 6.0 is de laatste mechanische worp van keyboard-autoriteit Cherry en deze biedt niets minder dan de beste kwaliteit.