Philips Bass+ hoofdtelefoon review

Written by Gamercc on . Posted in Hardware

Je zou het vaak vergeten, maar een van de meest belangrijke aspecten in videogames is zonder twijfel de audio. Geen horrorgame zonder enge geluiden, geen verhaalgame die episch wordt met de juiste soundtrack. Dat je dus zeker niet hoeft te besparen qua audio-apparatuur is dan ook geen sinecure, dus namen wij de Bass+-koptelefoon van Philips eens onder de loep. Een bluetooth-apparaat dat misschien niet meteen veel doet verraden door z’n eenvoudige design, maar die de naam ‘Bass+’ hoog in het vaandel draagt. En met rede.

HyperX Cloud Revolver headset review

Written by Gamercc on . Posted in Hardware

HyperX kennen we uiteraard van hun heerlijke arsenaal aan randapparatuur voor onze geliefde consoles en pc’s. Vooral hun reeks headsets zijn de kers op de taart, met de Cloud II die de absolute kroon spant. In een poging om nóg beter te doen komt het bedrijf met de Cloud Revolver op de proppen. Een naam die meteen z’n coole karakter onderstreept, want qua design ziet deze er alvast oogverblindend uit. Maar kan de headset dat fraaie element ook doortrekken in z’n audiobeleving?

MobileLite Wireless G2 review

Written by Gamercc on . Posted in Hardware

Smartphones en tablets, we zouden tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Deze zijn uiterst makkelijk in gebruik, maar dat er nog voldoende ruimte is voor verbetering moet niet meer gezegd worden. Snel iets overzetten van een USB of SD-kaartje? Dat gaat niet. Het opzetten van een mobiele hotspot? Verbruikt net wat te veel energie. Om dan nog niets te zeggen van de batterijduur… Heel wat gadgets bieden een oplossing voor die problemen, maar eentje daarvan combineert ze allemaal: de MobileLite Wireless G2 van Kingston. Het kleinood is zowel een card reader als mobiele hotspot en externe batterij. De natte droom van elke tech-aficionado? Of te mooi om waar te zijn?

De Slimste Mens Ter Wereld Bordspel review

Written by Gamercc on . Posted in Hardware

Met de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld in het vooruitzicht is het voor veel quiz-aficionados dagen tellen om terug te kijken én mee te doen met Vlaanderens meest geliefde tv-quiz. Toch hoef je je kalender niet meer in de gaten te houden tot het volgende weerzien met Erik Van Looy en kornuiten, gezien je je nu volledig kunt uitleven met het De Slimste Mens Ter Wereld bordspel! Het gezelschapspel steekt jou en je vrienden zelf in de huid van Stan Van Samang, Jan Paternoster en Tom Waes, gewapend met een eigen secondemeter en vijf rondes om uit te maken wie de slimste mens in je huishouden, dan wel de wereld is.