Win vier duotickets voor Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out of the Shadows!

Written by Gamercc on . Posted in Prijsvraag

Een voorliefde voor schildpadden en pizza? Dan zal je ongetwijfeld een hele grote fan zijn van de Teenage Mutant Ninja Turtles. De turtles spelen nog altijd een belangrijke rol in het nostalgische deel van ons brein en we zijn er zeker van dat Donatello en co. dat ook bij jullie zijn. Wij geven dan ook in samenwerking met Paramount vier duotickets weg voor hun nieuwste prent: Out of the Shadows!

Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael keren deze zomer terug naar de bioscoop om te vechten tegen nog grotere en slechtere vijanden. Ook April O’Neil (Megan Fox) en Vern Fenwick (Will Arnett) keren terug, samen met nieuwkomer Casey Jones (Stephen Amell). Nadat aardsvijand Shredder ontsnapt uit gevangenschap, werkt hij samen met de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en zijn twee dwaze aanhangers, Bebop (Gary Anthony Williams) en Rocksteady (Stephen “Sheamus” Farelly). Samen willen ze een duivels plan uitvoeren om de wereld over te nemen. Wanneer de Turtles zich klaarmaken om het op te nemen tegen Shredder en zijn nieuwe team, komen ze tegenover een nog groter kwaad te staan met gelijkaardige intenties: de beruchte Krang.

Releasedatum: 29 juni 2016 - Trailer

Wat moet je voor dit lekkers doen?

Helemaal niets meer, want deze wedstrijd is afgelopen! Proficiat aan onze winnaars, zij mogen binnenkort hun tickets op de deurmat verwachten.