Win drie duotickets voor Money Monster!

Written by Gamercc on . Posted in Prijsvraag

Jodie Foster is niet alleen actief voor de camera, voor Money Monster is ze er een keertje achter gekropen. Dat levert niet alleen een erg fraaie trailer op, er is zowaar een hele film uit ontsproten. En niet met de minste acteurs dan nog wel: George Clooney en Julia Roberts sieren de hoofdrollen, en wij geven drie gelukkige koppels de kans om de film in de cinema te gaan zien! Hoe? Lees snel achter de klik!

In Money Monster, een realtime thriller over aandelen, schitteren George Clooney en Julia Roberts als financiële TV presentator Lee Gates en zijn producer Patty. Wanneer een investeerder die alles heeft verloren (Jack O’Connell) woedend hun studio overneemt, bevinden ze zich in een extreme situatie. Tijdens een gespannen liveshow voor miljoenen kijkers, werken Lee en Patty tegen de tijd om het mysterie te onthullen achter een samenzwering in het hart van de huidige hoogtechnologische globale markten, waar alles zich in sneltempo afspeelt.

Releasedatum: 1 juni 2016 - Trailer

Wat moet je voor dit lekkers doen?

Helemaals niets meer, want deze wedstrijd is afgelopen! Proficiat aan onze winnaars, zij mogen binnenkort hun tickets in de bus verwachten.