Releaselijst januari 2018

on . Posted in Nieuws

Gelukkig nieuwjaar! 2017 was fantastisch, maar we hebben een flauw vermoeden dat 2018 nóg beter zal zijn. Getuige al van de releaselijst van deze maand! Zo krijgen we een nieuwe Digimon en Dragonball Z-game gepresenteerd, maar kunnen we ons ook uitleven in de fraaie wereld van Monster Hunter World en kunnen we huiveren met de VR-game The Inpatient. We hebben er al zin in!

Releaselijst December 2017

on . Posted in Nieuws

Met 2017 kunnen we tevreden terugkijken op een erg fraai gamejaar. Toch is het nog niet gedaan met de pret, want Nintendo, Capcom en Ubisoft zorgen namelijk nog voor een spetterend einde! De eerste komt namelijk met het langverwachte Xenoblade Chronicles 2 op de proppen. Die adventure game kan vrijwel iedere gamer bekoren, maar de sportfanaten zullen zich misschien het liefst uitleven op de winter DLC van Steep. Als dat nog niet genoeg is bied de olijke Frank soelaas in Dead Rising 4 Tot volgend jaar!

Releaselijst oktober 2017

on . Posted in Nieuws

We zijn nog niet helemaal goed bekomen van September (nog zoveel games die we moeten uitspelen!), of we krijgen een nieuw salvo te verwerken in oktober. Met exclusieve racers als Forza Motorsport en Gran Turismo zijn de consolefanaten alvast zoet, maar ook met de nieuwe South Park-game, WWE 2K18, Super Mario en The Evil Within II zijn we er zeker van dat we uren zullen kunnen slijten. Maar onze topper deze maand? Dat moet ongetwijfeld Assassin’s Creed: Origins zijn. Smakelijk!

Releaselijst September 2017

on . Posted in Nieuws

De komkommertijd ligt definitief achter ons, want september staat altijd garant voor de allereerste eindejaarstoppers. En wat voor een heerlijk menu krijgen we deze keer geserveerd! Als voorgerecht (maar stiekem wel hét hoofdgerecht deze maand) krijgen we Destiny 2 geserveerd, een van onze meest geanticipeerde games van het jaar, en zeker eentje dat we nog lang na datum zullen herspelen. Verder in het 10-gangenmenu staan onder andere Knack 2, PES 2018, Metroid, WRC 7, NBA 2K18 en Project Cars 2. En als toetje - traditiegetrouw op het einde van september - FIFA 18!