Australië levensecht nagemaakt in Forza Horizon 3

on . Posted in Nieuws

Wie Australië wil verkennen is met het vliegtuig makkelijk een dag onderweg en komt in een gigantisch gebied terecht met maar liefst 7.687.808,6 km² om in te verdwalen. Gelukkig kan het ook eenvoudiger, gezien Forza Horizon 3 je de mooiste plaatjes in Australië voorschotelt om door te racen. Wij trekken alvast even aan de handrem en pikken er de vijf mooiste locaties uit die de game nagenoeg perfect heeft nagemaakt.

Great Ocean Road

De Great Ocean Road is een weg van liefst 240 kilometer die de prachtige zuidkust van Australië volgt en toeristen onder andere naar het Port Campbell National Park en de gekende rotsformatie De Twaalf Apostelen brengt. Het strand, in combinatie met de unieke rotsen, is dan ook dé ideale plaats om de Lamborghini even af te koelen en er te genieten van een zonsondergang.

Sydney

In Forza Horizon 3 kan je ook doorheen de straten van de grootste en oudste stad van Australië scheuren. De hoofdstad Sydney is ’s nachts op z’n mooist wanneer de lichten van de Sydney Harbour Bridge, de hoge skyscrapers en de Sydney Opera House weerschijnen in het water van de natuurlijke haven Port Jackson.

Tropical Queensland

Genoeg van de drukte in de stad? Spoel je dan even af in de subtropische regenwouden waar een stevige 4x4 of Buggy wel eens van pas kan komen. Een overvloed aan regen zorgt voor een sterke plantengroei en diepe waterplassen om de weerstand van de wagen uit te testen.

Outback

The Outback zorgt voor een ware uitlaatklep. Hier is er de mogelijkheid om alles te geven, ver weg van de bewoonde wereld. Een droge open vlakte met af en toe een heuvel of rots om over te zweven. Wie hier een afgelegen boerderij ontdekt, ver van de geasfalteerde weg, kan wel eens een leuke beloning te wachten staan. In de game natuurlijk, in het echt staan we niet in voor de gevolgen.

The Yarra Valley

Genieten van de natuur en de agricultuur kan in The Yarra Valley, een gebied langs de Yarra River. Er zijn hoge bomen te vinden, maar ook enorme druivenvelden dankzij een iets frisser klimaat. Pitstop met een glaasje Australische wijn? Schol!