Releaselijst augustus 2017

on . Posted in Nieuws

Ook aan augustus hebben we geen vette kluif, al ligt het niveau van games deze keer iets hoger dan voorganger juli. Met Uncharted kunnen we ons nog maar eens in de huid van onze favoriete grafrovers steken, in Madden NFL 18 trekken we dan weer de huid aan van onze favoriete football-sterren en in F1 2017 mogen we het tarmac in onze pilotenhuid onveilig maken. Of wat dacht je dan van de leuke split met Mario en de Ubisoft-konijnen? We zijn alvast zoet totdat we volgende maand eindelijk aan de slag kunnen met de nieuwe Destiny-game!

Releaselijst juli 2017

on . Posted in Nieuws

Met de zomermaanden breekt de komkommertijd weer aan, wat dus wilt zeggen dat we stilaan minder en minder toppers voorbij zien komen. Al betekent dat niet dat je deze maand zonder games moet vallen: met Super Bomberman R is er genoeg munitie voor je Switch, maar het is vooral Splatoon 2 dat voor afkoeling zal moeten zorgen. De kleinsten zullen aan die game een kluif hebben, al hebben ze met Cars 3 ook genoeg om de zwoele zomernachten door te komen.

Releaselijst juni 2017

on . Posted in Nieuws

Juni is een hoogmaand voor de nostalgici onder ons, want niet alleen mogen we ons vermaken met het nieuwe luik in de Tekken-franchise, we kunnen eindelijk weer eens herinneringen ophalen aan de nachten toen we in de weer gingen met Crash Bandicoot! De originele trilogie verschijnt na veel te lang op de PlayStation 4, al zijn er deze maand nog genoeg andere games om je gameverslaving mee te voeden. Wat dacht je van de nieuwe DiRT of het originele Arms voor de Nintendo Switch?

Releaselijst Mei 2017

on . Posted in Nieuws

Mei was exact één jaar geleden de smaakmaker van 2016 door hofleverancier te spelen van Overwatch, Uncharted 4 en DOOM. Dit jaar? Wel, iets minder, al mogen we niet teleurgesteld door het leven gaan. Zo zien we eindelijk Unjustice 2 op de rekken komen en we moeten toegeven: we wilden al lang terug in de huid van Batman kruipen om Superman enkele fameuze tikken te geven. Daarnaast nog de innovatieve game The Surge, Prey en de VR-titel Star Trek: Bridge Crew.