Releaselijst oktober 2017

on . Posted in Nieuws

We zijn nog niet helemaal goed bekomen van September (nog zoveel games die we moeten uitspelen!), of we krijgen een nieuw salvo te verwerken in oktober. Met exclusieve racers als Forza Motorsport en Gran Turismo zijn de consolefanaten alvast zoet, maar ook met de nieuwe South Park-game, WWE 2K18, Super Mario en The Evil Within II zijn we er zeker van dat we uren zullen kunnen slijten. Maar onze topper deze maand? Dat moet ongetwijfeld Assassin’s Creed: Origins zijn. Smakelijk!

Releaselijst September 2017

on . Posted in Nieuws

De komkommertijd ligt definitief achter ons, want september staat altijd garant voor de allereerste eindejaarstoppers. En wat voor een heerlijk menu krijgen we deze keer geserveerd! Als voorgerecht (maar stiekem wel hét hoofdgerecht deze maand) krijgen we Destiny 2 geserveerd, een van onze meest geanticipeerde games van het jaar, en zeker eentje dat we nog lang na datum zullen herspelen. Verder in het 10-gangenmenu staan onder andere Knack 2, PES 2018, Metroid, WRC 7, NBA 2K18 en Project Cars 2. En als toetje - traditiegetrouw op het einde van september - FIFA 18!

Releaselijst augustus 2017

on . Posted in Nieuws

Ook aan augustus hebben we geen vette kluif, al ligt het niveau van games deze keer iets hoger dan voorganger juli. Met Uncharted kunnen we ons nog maar eens in de huid van onze favoriete grafrovers steken, in Madden NFL 18 trekken we dan weer de huid aan van onze favoriete football-sterren en in F1 2017 mogen we het tarmac in onze pilotenhuid onveilig maken. Of wat dacht je dan van de leuke split met Mario en de Ubisoft-konijnen? We zijn alvast zoet totdat we volgende maand eindelijk aan de slag kunnen met de nieuwe Destiny-game!

Releaselijst juli 2017

on . Posted in Nieuws

Met de zomermaanden breekt de komkommertijd weer aan, wat dus wilt zeggen dat we stilaan minder en minder toppers voorbij zien komen. Al betekent dat niet dat je deze maand zonder games moet vallen: met Super Bomberman R is er genoeg munitie voor je Switch, maar het is vooral Splatoon 2 dat voor afkoeling zal moeten zorgen. De kleinsten zullen aan die game een kluif hebben, al hebben ze met Cars 3 ook genoeg om de zwoele zomernachten door te komen.