Remasters

Hét sleutelwoord bij videogames van de afgelopen jaren is niét microtransaction, noch lootbox, maar wél: remaster. Er gaat geen week voorbij of we krijgen wel updates van oude games die - al dan niet terecht - een nieuw likje verf kregen en nog maar eens op de winkelrekken belandden.

Met Burnout Paradise en Modern Warfare 2 in het verschiet en met Crash Bandicoot en Jak & Daxter achter de kiezen lijkt die trend niet rap uit te sterven. En is dat terecht of niet? Je leest onze meningen erover in onze reviews!

Demo Image

 

Top 5:
meest vreemde cameos

Altijd leuk om een bekende kop z'n opwachting te zien maken in een videogame. Maar af en toe werd er in het verleden al eens een bal of twee misgeslagen.

Demo Image

 

Op z'n bakkes:
De nieuwe
God of War

We halen onze glazen bol boven en voorspellen waarom een gehypete game de torenhoge verwachtingen niet zal inlossen. Deze keer: de nieuwe God of War!

Demo Image

 

Releaselijst
December
2017

De jacht is geopend en de buit is deze keer de inhoud van je portefeuille. Welke games liggen er deze maand op jou te wachten bij je lokale gameboer?

2014: Het jaaroverzicht

Het zit er weeral op, 2014 hebben we achter de kiezen. Dit zou het perfecte moment zijn om te zeggen dat het ‘nog maar gisteren lijkt dat we het jaaroverzicht van 2013 bij elkaar penden’ al weten we allemaal dat dat zever is: dit jaar hebben we tientallen games versleten die ons goed en minder goed deden voelen. Tijd om even een overzichtje te maken welke in ieder genre de toppers waren. We presenteren: het grote jaaroverzicht van 2014!

Beste games 2014

Beste games 2015?

1 Far Cry 4
2 Call of Duty: Advanced Warfare
3 Super Smash Bros.

1 Uncharted 4
2 Batman: Arkham Knight
3 Dead Island 2

Beste Shooter

Beste RPG

1 Call of Duty: Advanced Warfare
2 Titanfall
3 Destiny

1 South Park: The Stick of Truth
2 Dark Souls II
3 Shadow of Mordor

Beste Adventure

Beste Racer

1 Far Cry 4
2 The Last of Us: Remastered
3 Borderlands: The Pre-Sequel!

1 Trials Fusion
2 The Crew
3 GRID: Autosport

Beste handheld

Beste kidsgame

1 Olliolli
2 Velocity 2X
3 Child of Light

1 Super Smash Bros.
2 LittleBigPlanet 3
3 Lego Batman 3

Beste Sportgame

Meer van verwacht

1 FIFA 15
2 NBA 2K15
3 PES 2015

1 Forza Horizon 2
2 Sunset Overdrive
3 Watch Dogs