Lijstjestijd

2017 nadert z'n einde en daarmee ook een van de meest aangename gamejaren van het afgelopen decennium. Uitstekende nieuwe franchises staken de kop op, heel wat bestaande reeksen persten er een fraaie vervolgen uit.

Maar welke games vonden wij nu eigenlijk de leukste om te spelen? Je leest het allemaal in ons eindejaarsoverzicht, waar we ook een blik werpen op de kleppers die er in 2018 op ons te wachten staan. En wat te denken van onze traditionele prijsvraag? Doe binnenkort mee en maak kans op heel wat lekkers!

Demo Image

 

Top 5:
meest vreemde cameos

Altijd leuk om een bekende kop z'n opwachting te zien maken in een videogame. Maar af en toe werd er in het verleden al eens een bal of twee misgeslagen.

Demo Image

 

Op z'n bakkes:
De nieuwe
God of War

We halen onze glazen bol boven en voorspellen waarom een gehypete game de torenhoge verwachtingen niet zal inlossen. Deze keer: de nieuwe God of War!

Demo Image

 

Releaselijst
December
2017

De jacht is geopend en de buit is deze keer de inhoud van je portefeuille. Welke games liggen er deze maand op jou te wachten bij je lokale gameboer?

2016: Het Jaaroverzicht!

Het is een hachelijke taak om elk jaar te kiezen tussen al het lekkers dat het jaar voordien verscheen voor onze geliefde consoles en pc’s. Maar na uren te vergaderen, games te herspelen en liters gedronken te hebben kwamen we toch uit op een unanieme beslissing. We presenteren: het ultieme jaaroverzicht van 2016!

Beste games 2016

Meest tegengevallen games 2016

1 Overwatch
2 Pokémon Sun/Moon
3 Battlefield 1

1 No Man’ Sky
2 Mighty No. 9
3 Pokémon Go

Beste Shooter

Beste sportgame

1 Battlefield 1
2 Doom
3 Titanfall 2

1 FIFA 17
2 Steep
3 EA Sports UFC 2

Beste downloadtitel

Beste verhaal

1 Hitman
2 The Witcher 3: Blood and Wine DLC
3 This War of Mine

1 Uncharted 4
2 Witcher 3: Blood and Wine DLC
3 Far Cry Primal

Beste trophy/achievement lijst

Beste kidsgame

1 Far Cry Primal
2 Trackmania Turbo
3 Guitar Hero Live

1 Pokémon Moon/Sun
2 Mario & Luigi Paper Jam
3 Lego Marvel Avengers