Remasters

Hét sleutelwoord bij videogames van de afgelopen jaren is niét microtransaction, noch lootbox, maar wél: remaster. Er gaat geen week voorbij of we krijgen wel updates van oude games die - al dan niet terecht - een nieuw likje verf kregen en nog maar eens op de winkelrekken belandden.

Met Burnout Paradise en Modern Warfare 2 in het verschiet en met Crash Bandicoot en Jak & Daxter achter de kiezen lijkt die trend niet rap uit te sterven. En is dat terecht of niet? Je leest onze meningen erover in onze reviews!

Demo Image

 

Top 5:
meest vreemde cameos

Altijd leuk om een bekende kop z'n opwachting te zien maken in een videogame. Maar af en toe werd er in het verleden al eens een bal of twee misgeslagen.

Demo Image

 

Versus:
Tomb Raider vs.
Nathan Drake

In de ene hoek de ene game en in de andere hoek de andere. Wie deelt de meeste klappen ujit en wie kroont zich tot winnaar van het duel?

Demo Image

 

Releaselijst
Mei 2018

De jacht is geopend en de buit is deze keer de inhoud van je portefeuille. Welke games liggen er deze maand op jou te wachten bij je lokale gameboer?

2016: Het Jaaroverzicht!

Het is een hachelijke taak om elk jaar te kiezen tussen al het lekkers dat het jaar voordien verscheen voor onze geliefde consoles en pc’s. Maar na uren te vergaderen, games te herspelen en liters gedronken te hebben kwamen we toch uit op een unanieme beslissing. We presenteren: het ultieme jaaroverzicht van 2016!

Beste games 2016

Meest tegengevallen games 2016

1 Overwatch
2 Pokémon Sun/Moon
3 Battlefield 1

1 No Man’ Sky
2 Mighty No. 9
3 Pokémon Go

Beste Shooter

Beste sportgame

1 Battlefield 1
2 Doom
3 Titanfall 2

1 FIFA 17
2 Steep
3 EA Sports UFC 2

Beste downloadtitel

Beste verhaal

1 Hitman
2 The Witcher 3: Blood and Wine DLC
3 This War of Mine

1 Uncharted 4
2 Witcher 3: Blood and Wine DLC
3 Far Cry Primal

Beste trophy/achievement lijst

Beste kidsgame

1 Far Cry Primal
2 Trackmania Turbo
3 Guitar Hero Live

1 Pokémon Moon/Sun
2 Mario & Luigi Paper Jam
3 Lego Marvel Avengers