Remasters

Hét sleutelwoord bij videogames van de afgelopen jaren is niét microtransaction, noch lootbox, maar wél: remaster. Er gaat geen week voorbij of we krijgen wel updates van oude games die - al dan niet terecht - een nieuw likje verf kregen en nog maar eens op de winkelrekken belandden.

Met Burnout Paradise en Modern Warfare 2 in het verschiet en met Crash Bandicoot en Jak & Daxter achter de kiezen lijkt die trend niet rap uit te sterven. En is dat terecht of niet? Je leest onze meningen erover in onze reviews!

Demo Image

 

Top 5:
meest vreemde cameos

Altijd leuk om een bekende kop z'n opwachting te zien maken in een videogame. Maar af en toe werd er in het verleden al eens een bal of twee misgeslagen.

Demo Image

 

Versus:
Tomb Raider vs.
Nathan Drake

In de ene hoek de ene game en in de andere hoek de andere. Wie deelt de meeste klappen ujit en wie kroont zich tot winnaar van het duel?

Demo Image

 

Releaselijst
Mei 2018

De jacht is geopend en de buit is deze keer de inhoud van je portefeuille. Welke games liggen er deze maand op jou te wachten bij je lokale gameboer?

Win vier duotickets voor Split!

Het nieuwe jaar is al even onderweg en dus doen we nog altijd je best om je zintuigen te prikkelen. Dat doen we dit keer door je naar de cinemazaal te sturen, gezien je daar naar Split kunt gaan kijken. In samenwerking met Universal Pictures geven we namelijk vier duotickets weg waardoor je deze prachtige prent met een partner kunt gaan bekijken!

Volgend op hun grote succes, The Visit, slaan auteur/regisseur/producer M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs, Unbreakable) en producer Jason Blum (Paranormal Activity, The Purge en Insidious) de handen opnieuw in elkaar voor een nieuwe angstaanjagende samenwerking: SPLIT. James McAvoy (X-Men) speelt de hoofdrol in deze thriller met bovennatuurlijke elementen. Hij wordt hierin vergezeld door Anya Taylor Joy, Betty Buckley, Jessica Sula en Haley Lu Richardson. Voor SPLIT hebben Shyamalan en Blum hun kernteam van The Visit terug samengebracht, waaronder collega-producer Marc Bienstock en executive producers Ashwin Rajan en Steven Schneider.

Releasedatum: 22 februari 2017 - Trailer

Wat moet je voor dit lekkers doen?

Helemaal niets meer, want deze wedstrijd is afgelopen! Proficiat aan onze winnaars, zij mogen hun tickets binnenkort op de deurmat verwachten!