Lijstjestijd

2017 nadert z'n einde en daarmee ook een van de meest aangename gamejaren van het afgelopen decennium. Uitstekende nieuwe franchises staken de kop op, heel wat bestaande reeksen persten er een fraaie vervolgen uit.

Maar welke games vonden wij nu eigenlijk de leukste om te spelen? Je leest het allemaal in ons eindejaarsoverzicht, waar we ook een blik werpen op de kleppers die er in 2018 op ons te wachten staan. En wat te denken van onze traditionele prijsvraag? Doe binnenkort mee en maak kans op heel wat lekkers!

Demo Image

 

Top 5:
meest vreemde cameos

Altijd leuk om een bekende kop z'n opwachting te zien maken in een videogame. Maar af en toe werd er in het verleden al eens een bal of twee misgeslagen.

Demo Image

 

Op z'n bakkes:
De nieuwe
God of War

We halen onze glazen bol boven en voorspellen waarom een gehypete game de torenhoge verwachtingen niet zal inlossen. Deze keer: de nieuwe God of War!

Demo Image

 

Releaselijst
December
2017

De jacht is geopend en de buit is deze keer de inhoud van je portefeuille. Welke games liggen er deze maand op jou te wachten bij je lokale gameboer?

Win vier duotickets voor Split!

Het nieuwe jaar is al even onderweg en dus doen we nog altijd je best om je zintuigen te prikkelen. Dat doen we dit keer door je naar de cinemazaal te sturen, gezien je daar naar Split kunt gaan kijken. In samenwerking met Universal Pictures geven we namelijk vier duotickets weg waardoor je deze prachtige prent met een partner kunt gaan bekijken!

Volgend op hun grote succes, The Visit, slaan auteur/regisseur/producer M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs, Unbreakable) en producer Jason Blum (Paranormal Activity, The Purge en Insidious) de handen opnieuw in elkaar voor een nieuwe angstaanjagende samenwerking: SPLIT. James McAvoy (X-Men) speelt de hoofdrol in deze thriller met bovennatuurlijke elementen. Hij wordt hierin vergezeld door Anya Taylor Joy, Betty Buckley, Jessica Sula en Haley Lu Richardson. Voor SPLIT hebben Shyamalan en Blum hun kernteam van The Visit terug samengebracht, waaronder collega-producer Marc Bienstock en executive producers Ashwin Rajan en Steven Schneider.

Releasedatum: 22 februari 2017 - Trailer

Wat moet je voor dit lekkers doen?

Helemaal niets meer, want deze wedstrijd is afgelopen! Proficiat aan onze winnaars, zij mogen hun tickets binnenkort op de deurmat verwachten!