Lijstjestijd

2017 nadert z'n einde en daarmee ook een van de meest aangename gamejaren van het afgelopen decennium. Uitstekende nieuwe franchises staken de kop op, heel wat bestaande reeksen persten er een fraaie vervolgen uit.

Maar welke games vonden wij nu eigenlijk de leukste om te spelen? Je leest het allemaal in ons eindejaarsoverzicht, waar we ook een blik werpen op de kleppers die er in 2018 op ons te wachten staan. En wat te denken van onze traditionele prijsvraag? Doe binnenkort mee en maak kans op heel wat lekkers!

Demo Image

 

Top 5:
meest vreemde cameos

Altijd leuk om een bekende kop z'n opwachting te zien maken in een videogame. Maar af en toe werd er in het verleden al eens een bal of twee misgeslagen.

Demo Image

 

Op z'n bakkes:
De nieuwe
God of War

We halen onze glazen bol boven en voorspellen waarom een gehypete game de torenhoge verwachtingen niet zal inlossen. Deze keer: de nieuwe God of War!

Demo Image

 

Releaselijst
December
2017

De jacht is geopend en de buit is deze keer de inhoud van je portefeuille. Welke games liggen er deze maand op jou te wachten bij je lokale gameboer?

eindejaarsactie 8/10: win games van Activision, Koch Media en Capcom!

Met nog enkele dagen te gaan in onze eindejaarsprijsvraag zetten we vandaag de leuke jongens en meisjes van Activision, Koch media en Capcom in de spotlights! Ze waren zo vriendelijk om enkele games te sponsoren voor onze prijsvraag, dus doe snel mee en zorg nog voor een last-minute cadeautje onder je kerstboom - ook al is het voor jezelf natuurlijk :-)

Maak kans op deze goodies voor onder je kerstboom!

  • Call of Duty goodies
  • Skylanders goodies
  • 10 PS4 en PS3-games uit de stal van Activision
  • Air Conflicts op PS4
  • Professional Farmer 2017 op PS4
  • Saints Row IV & Gat out of Hell op PS4 en Xbox One
  • Total War shirts

Wat moet je voor dit lekkers doen?

Helemaals niets meer, want deze wedstrijd is afgelopen! Proficiat aan onze winnaars, zij mogen binnenkort een pakje op hun deurmat verwachten.